Poolverglasung SL 80

Poolverglasung SL 81

Bassenginnglassing

Med alle de forskjellige innglassingsmulighetene fra Solarlux kan du benytte svømmebassenget ditt helt uavhengig av årstidene. Glassfoldevegger og horisontalskyvevegger byr på optimale varmeisoleringsverdier og har mulighet for store åpninger – så nyt følelsen av et stort utendørs basseng hjemme hos deg selv.

Nyt svømmebassenget ditt under åpen himmel

Ditt eget basseng i hagen: For mange friluftsmennesker er eget svømmebasseng i hagen en drøm de har hatt lenge. Med de tallrike innglassingsmulighetene fra Solarlux er det nå mulig å få glede av svømmebassenget hele året rundt. Varmeisolerte glasselementer lar deg bruke svømmebassenget ditt i alle årstider. Med skreddersydde elementer som kan tilpasses individuelt og åpnes både mot høyre og venstre, kan ethvert ønske oppfylles.

Poolverglasung von Solarlux

Svøm som i et friluftsbad

Termisk isolerte glasselementer sikrer at bassenget kan brukes hele året. De skreddersydde elementene kan brukes individuelt og åpnes mot venstre eller høyre etter eget ønske – så dine ønsker blir oppfylt.
 

Poolverglasung - schwimmen wie im Freibad

Bassenginnglassing

  

Pool verglasen - Qualität

Kvalitet

  • Værbeskyttelse rundt det hele
  • Skreddersydde løsninger skaper mange designmuligheter
  • Kort monteringstid takket være høy grad av prefabrikkering
  • Mange forskjellige bruksmuligheter
  • Alle Solarlux-produkter er testet og sertifisert av ulike uavhengige testinstitutter
  • Alle Solarlux-produkter er garantert «Made in Germany»
Planen Sie Ihre Poolverglasung

Planlegging

Vi eller vår forhandler står gjerne til rådighet i forbindelse med planleggingen. Under hele byggeprosjektet har du så en kontaktperson som står klar til å hjelpe deg. Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontakt
Technik und Downloads

Teknikk og nedlastinger

Tekniske dokumenter om våre produkter og systemer finner du på vår «mySolarlux»-portal. Du kan også bestille en brosjyre.

Bestil brochure

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.dk

back to top