Woodline - German Design Award 2019

Glas-Faltwand Aluminium

Glas-Faltwand Holz

Nyt naturen hele året

Solarlux-glassfoldevegger skaper flytende overganger

Behagelig transparens og flytende overganger mellom inne- og uteområdet øker livskvaliteten din, og åpner bo- og levearealet nærmest grenseløst ut mot det fri. Glassfoldevegger integrerer, med sin nesten usynlige teknikk, stuen din med det grønne utenfor.

Maksimal åpning ut mot naturen

De skreddersydde, fleksible glassfoldeveggene lar seg åpnes og lukkes til ønsket bredde over hele fronten med bare noen få håndgrep. De enkelte panelene glir lett og stille mot høyre eller venstre og inn- utover etter eget valg. Og selv i lukket tilstand gir de store glassarealene en følelse av frihet: Med en Solarlux foldevæg bliver stuen til et lysgennemstrømmet rum, og det åbne udsyn til haven, landskabet eller havet gør den til en oase af velvære hele året rundt.

Mye mer enn et vindu

Funksjonalitet i perfeksjon, de smaleste synlige profiler, lettløpende åpning og lukking, de beste varmeisoleringsverdier og ubegrensede kombinasjonsmuligheter: Den nye glassfoldeveggen  kan brukes som avløser for den klassiske terrassedøren, som underbyggingselement i kombinasjon med en vinterhage, som flerfunksjonell butikkinngang, som lyd- og værbeskyttelsessystem på en altan eller som en fasadeløsning – glassfoldeveggen er det optimale valget hvor som helst.

Fordeler ved en glassfoldevegg

Med muligheten for å kunne åpne opp hele fronten utvider en glassfoldevegg boligarealet ut mot det fri. Selve begrepet med å «bo ute» og nyte friluftslivet får en hel ny dimensjon. De skreddersydde glassfoldeveggene kan med noen få grep åpnes i hvilken som helst bredde.

Uansett om det er til privatbruk, offentlig eller kommersielt  – med de innovative glassfoldeveggløsningene av aluminium, tre og tre/aluminium, realiserer du avansert arkitektur både i nybygg og ved bygningsrenovering.

Vorteile einer Glas-Faltwand Aluminium

Systemer av glassfoldevegger

  

Qualität einer Glas-Faltwand

Kvalitet

  • Mulighet for mange ulike glasstyper med lydisolering, solbeskyttelse, innbruddsbeskyttelse eller selvrengjørende funksjon
  • Stor, barrierefri åpning ut mot hagen
  • Mange designmuligheter muliggjør perfekt integrering med den eksisterende stuen
  • Utførelse i tre eller aluminium
  • Alle Solarlux-produkter er testet og sertifisert av ulike uavhengige testinstitutter
  • Alle Solarlux-produkter er garantert «Made in Germany»
Die Glas-Faltwand - einfach gut und einfach zu bedienen

Rett og slett deilig!

Plassbesparende
En fem meter bred glassfoldevegg foldes sammen til en smal stabel på kun 50 cm

Ulike
systemer av aluminium, tre eller tre/aluminium passer perfekt til stilen og arkitekturen i huset.

Naturlig lys
De store glassarealene gir nydelig dagslys i hjemmet ditt

Glas-Faltwand Awards, Preise und Auszeichnungen

Prisbelønnet design

Funksjonalitet i perfeksjon, de slankeste profiler, de beste varmeisoleringsverdier, grenseløse kombinasjonsmuligheter: Glassfoldeveggen imponerer på mange måter, noe som også bekreftes av et internasjonalt velrenommert fagpublikum. Denne nye glassfoldeveggen har nemlig allerede mottatt fem priser.

Technik und Downloads für Glas-Faltwände

Teknikk og nedlastinger

Tekniske dokumenter om våre produkter og systemer finner du på vår «mySolarlux»-portal. Du kan også bestille en brosjyre.

Bestill brosjyre

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.no

back to top