Glassfoldevegger – mer enn et vindu

Med glassfoldeveggen har Solarlux fanget det perfekte samspillet mellom design og patentert vinduteknologi på det høyeste nivå. Nye profilvariasjoner i materialer av høy kvalitet åpner en rekke designmulighter for plass og fasade – uten å kompromisse med form og funksjon, energieffektivitet, sikkerhet og lang levetid.

  

  

Glas-Faltwand - ein System, alle Möglichkeiten

Ett system – alle muligheter

Nå med ennå flere muligheter: Takket være en perfeksjonert teknologi, har den nye glassfoldeveggen løsningen til nesten ethvert byggeprosjekt. Glassfoldeveggen er det ideelle produkt til private boliger, som et klassisk fasadeparti eller som en skreddersydd løsning i en vinterhage. Den kan også brukes til en firmainngang eller som støy- og værbeskyttelse på en altan eller i en fasade.

Eine nach Außen öffnende Aluminium Glas-Faltwand

Maksimal frihet

Opplev maksimal fleksibilitet: Åpnes inn- eller utover, foldes mot venstre eller høyre – Solarlux-glassfoldevegger byr på en mengde åpningsmuligheter. De enkelte panelene kan i prinsippet åpnes eller lukkes over hele overflaten med få håndgrep. Selv meget store paneler beveger seg både lett og enkelt.
 

Details zur Glas-Faltwand Ecoline/Highline

Systemegenskaper

Ecoline

  • Materiale: Aluminium
  • Panelstørrelse opptil  3 m høyde & 1 m bredde
  • Panelstabel 99 mm
  • Uw > 1,1 W/m²K

Highline

  • Materiale: Aluminium
  • Panelstørrelse opptil  3,5 m høyde & 1,1 m bredde
  • Panelstabel 99 mm
  • Uw > 0,8 W/m²K
Technik und Downloads für Glas-Faltwände

Teknikk og nedlastinger

Tekniske dokumenter om våre produkter og systemer finner du på vår «mySolarlux»-portal. Du kan også bestille en brosjyre.

Bestill brosjyre

Inspirationen

  

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.no

back to top