Belønnet med en rekke utmerkelser: glassfoldeveggen SL 82

SL 82 er en isolert glassfoldevegg, fremstilt i helglass med en plan utvendig glassflate. Dette nyutviklede systemet er basert på den populære glassfoldeveggen SL 80, men presenterer seg utvendig nesten helt uten rammer. En bare åtte millimeter smal aluminiumsinnfatning gir glasselementene den optimale kantbeskyttelse. Det fluktende utseendet i helglass oppnås ved at glasselementene dekker til profilene.

Aluminium Glas-Faltwand SL 82

SL 82: Design i en helt ny dimensjon!

iF Product Design Award 2010 og Red Dot Product Design Award 2010

Det internasjonalt anerkjente iF Design Forum med hovedsete i Hannover har satt opp i alt 12 evalueringskriterier for de innsendte produktene, herunder formgivning, bearbeidelse, materialevalg og ikke minst et «universelt design». 


Red Dot Design Award er en internasjonal anerkjent designkonkurranse, og dens prestisjefylte Red Dot-utmerkelsen holdes høyt i hevd i fagkretser som et kvalitetsstempel for godt design. Med mer enn 12 000 deltakere fra over 60 land er Red Dot Design Award en av de største designkonkurransene i hele verden. Med den nye glassfoldeveggen SL 82 har Solarlux fanget inn tidsånden på en meget nøyaktig måte Mottoet for den nye glassfoldeveggen i helglass er derfor «Design i en helt ny dimensjon».

Systemegenskaper

  • 80 mm innbyggingsdybde
  • Helglassutseende med en helt plan glassoverflate og smale rammeprofiler
  • En omsluttende og kun 8 mm bred panelramme i aluminium beskytter glasskanten.
  • Stabile hulkammerprofiler med firedoble isolasjonslister gir suveren varmeisolering, som overholder den nyeste tyske energispareforordningen (EnEV).
  • Den integrerte SL-komfortlåsen med dørhåndtaksfunksjon, reile/fallelås med profilsylinder og låsebolter sikrer god innbruddsbeskyttelse.
  • Glasselementene kan åpnes og lukkes fra utsiden med dørhåndtak og profilsylinder som går gjennom glasset.
  • Kan leveres med innfelt gulvskinne uten kant for en handikapvennlig boligløsning
  • Uw = 1,2 W/m²K iht. NS-EN ISO 10077-1:2000 basert på en tredelt glassfoldevegg, B x H 2700 x 2300 mm
Technische Informationen zur Glas-Faltwand SL 82

Teknikk og nedlastinger

Tekniske dokumenter om våre produkter og systemer finner du på vår «mySolarlux»-portal. Du kan også bestille en brosjyre. 

Bestill brosjyre

Inspiration

  

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.no

back to top