Glassfoldevegg SL 97

Tre/aluminium, varmeisolert. Til passivhus

Glassfoldeveggen SL 97 kan leveres som et system som enten står på gulvet eller har et toppmontert oppheng. Mulighed for forskellige åbningsvarianter.

Mehr Helligkeit mit einer Glas-Faltwand

Gjør stuen din lysere

Glassfoldeveggen SL 97 i tre og aluminium kjennetegnes av en meget god varmeisoleringsevne. Laminerte treprofiler med 96 mm innbyggingsdybde. Et ekstra lag isolasjon og trelags glass gir en ekstra lav U-verdi på kun 0,80 W/m²K, denne oppfyller kravene til passivhus. Sertifiserte tresorter fra bærekraftig skogbruk og vannbasert trebeskyttelse er helt i tråd med den konsekvente økologiske tankegangen bak bæredyktig byggeproduksjon. Alle komponenter er testet med henblikk på miljøvennlighet.

Systemegenskaper

  • Paneler med 96 mm innbyggingsdybde
  • Ekstra godt varmeisolert profilsystem i tre og aluminium:
  • Panelrammer i limtre med håndverksmessig utførte not- og fjærkoblinger på innsiden og dekkprofiler i aluminium som værbeskyttelse på utsiden samt et mellomliggende lag med isolasjon.
  • Tetting mot regn og vind med tre omliggende tetningsflater.
  • De standard tresortene er furu og gran. Andre tresorter kan leveres på bestilling
Technische Details zur SL 97

Teknikk og nedlastinger

Tekniske dokumenter om våre produkter og systemer finner du på vår «mySolarlux»-portal. Du kan også bestille en brosjyre.

Bestill brosjyre

Inspiration

  

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.no

back to top