Altan- og fasadeinnglassing

Lar deg oppleve lyset, skape mer albuerom og gjør det hele mer bærekraftig: De nyskapende altan- og fasadeinnglassingssystemene fra Solarlux er en stor gevinst for dagens boliger på en lang rekke områder. Forbedret komfort og en merkbar utvidelse av boligen gjør den mer attraktiv og mye lettere å leie ut i en lengre periode. Den elegante fasadeudformingen sikrer samtidig en energiriktig optimering av bygningen, og presist utformede elementer beskytter fasaden.

En gevinst for din eiendom

Med sine bærekraftige konsepter oppfyller Solarlux kravene til økologisk og økonomisk motivert omstilling. Denne grenseløse fleksibilitet gjelder både for innglassing og renovering av eksisterende balkonger, og for oppgradering av boliger med helt nye balkonger.

Laubengangverglasung

Altan- og fasadeinnglassing

  

Laubengangverglasung Qualität

kvalitet

  • Maksimal fleksibilitet
  • Skreddersydde løsninger skaper mange designmuligheter
  • Isolert eller uisolert
  • Mange ulike bruksmuligheter
  • Kort monteringstid takket være høy grad av prefabrikkering
  • Alle Solarlux-produkter er testet og sertifisert av ulike uavhengige testinstitutter
  • Alle Solarlux-produkter er garantert «Made in Germany»
Planung Laubengangverglasung

Planlegging

Vi eller vår forhandler står gjerne til rådighet i forbindelse med planleggingen. Under hele byggeprosjektet har du så en kontaktperson som står klar til å hjelpe deg. Vi ser frem til å høre fra deg.

 

Technik

Teknikk og nedlastinger

Tekniske dokumenter om våre produkter og systemer finner du på vår «mySolarlux»-portal. Du kan også bestille en brosjyre.

Bestil brochure

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.no

back to top