Horisontalskyvevegg SL GG-HSW

Det uisolerte helglass-skyvesystemet SL GG-HSW overbeviser med sin ekstra smale løpeskinneprofil med en bredde på kun 80 mm. Den innfelte gulvskinnen er uten kant, og justerbare gulvbøssinger gir mulighet for en handikapvennlig boligløsning og handikapvennlige butikkinnganger.

SL Ganzglas Schiebewand

Innovative løpeskinner for mer åpenhet

Denne uisolerte horisontalskyveveggen i helglass forener en økonomisk utnyttelse av lokalene med fleksible designmuligheter og maksimal transparens. Løpeskinnenes innovative teknikk lar alle glasspanelene forsvinne inn i nesten usynlige nisjer. Etter ønske kan hvilket som helst av gjennomgangspanelene forsynes med dørgrep av rustfritt stål. Panelene kan tilpasses individuelt til de aktuelle forholdene.

Systemegenskaper

  • 35 mm konstruksjonsdybde
  • Uisolert skyvevegg i helglass
  • Smale løpeskinneprofiler (80 mm)
  • Den innfelte gulvskinnen er uten kant, og justerbare gulvbøssinger gir mulighet for en handikapvennlig boligløsning og handikapvennlige butikkinnganger
  • Panelene kan tilpasses individuelt til de aktuelle forholdene
Technik Horizontal-Schiebe-Wand SL Ganzglas-HSW

Teknikk og nedlastinger

Tekniske dokumenter om våre produkter og systemer finner du på vår «mySolarlux»-portal. Du kan også bestille en brosjyre.

Bestil brochure

Inspiration

  

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.no

back to top