Ferier med Solarlux

Ferier med Solarlux

Vinterferie foldedør Solarlux

Vinterferie foldedør Solarlux

Vinterferie skyvedør Solarlux

100 prosent feriefølelse

... SOM STARTER I HJEMMET DITT

Solarlux gjør hjemmet ditt til det perfekte reisemålet, stedet å være, hele året. Og det beste er - dette blir en vinter- og vårsesong etter dine ønsker, skreddersydd for å si det sånn. Vi planlegger og produserer vinterhagen din, skydedøren din eller foldedøren din i henhold til dine ønsker. Dette skaper det perfekte utgangspunktet for å nyte en vinter og vår med mange koselige og avslappende aktiviteter. Praktisk er at du ikke engang trenger å stå i trafikkork eller være overfylt i badstuen - slapp av hjemme i stedet, men kan starte vinterferien direkte hjemme. Våre lokale Solarlux-forhandlere hjelper deg gjerne med planlegging og råd.

cero solarlux skydedør

SKAPE FERIEFØLELSE HJEMME

DIN EGEN DAG SPA SAMTALER!

Du kan virkelig slappe av i koselig varme, innpakket i en luftig badekåpe. Og hva kan være bedre enn å nyte den uhindrede utsikten over naturen. Med 15 m² glass er dette lett mulig, og de slanke profilene på 34 mm gir de rette rammene. Skreddersydd bare for spaområdet .. eller badet, stuen, kjøkkenet, spisestuen din ... du ... la oss være ærlige - nyt vinteren komfortabelt, vi trenger alle det rette rommet til det. Og med cero kan du være sikker på at du har funnet den rette, for med sertifisering i henhold til innbruddsbeskyttelsesklasse RC3, forblir ubudne gjester definitivt utenfor. Om vinteren som om sommeren.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

MER ENN EN VISUELL DAGSTUR

(OG LAD DITT LYS ELLER DAG!)

Kos deg med vinteren under palmer! Dette er definitivt mulig i en vinterhage. Men det gir deg mer: Med dette lyse rommet som leder blikket ditt utenfor og lar deg gjenoppdage naturen hver dag, vil du oppleve en helt ny følelse av å leve - om dagen, om natten, om vinteren, om sommeren, gjennom alle årstider . Egnet for bindingsverks- og arkitekthuset, som kan tilpasses nesten alle strukturelle situasjoner, individuelt designet av aluminium eller tre.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Nyt uhindret utsikt over vinterlandskapet

TID FOR AVSLAPNING

Er det noe bedre enn å stå helt alene i naturen, puste inn den skarpe vinterluften og se soloppgangen? Med skyvedøren cero for maksimal gjennomsiktighet er dette mulig selv hjemme: følelsen av frihet til nesten ubegrenset utsikt og naturlig lys skaper en oppløftende atmosfære. Cero skyvedører skaper muligheter for glassflater på opptil 15m² med ekstremt smale profiler. På denne måten har du friheten til å designe ditt individuelle sted å slappe av - skreddersydd som alle Solarlux-produkter, energieffektivt og trygt.

Terrassendach als Wetterschutz

Vårt ferietips: endre perspektiv!

FOLDEDØRER AV GLASS - VÆR NYSGJERRIG OG ÅPEN OG SLIPPE INN NATUREN I HJEMMET DITT...

Hoppe rett i snøen fra stuen? Denne vinteren er det på tide å finne morsomme aktiviteter som du kan gjøre like godt hjemmefra! Kanskje koker en suppe ved vidt åpne foldedør å spise sammen med familien utendørs. Utstyrt med en barrierefri gulvskinne er det praktisk talt ingen grenser mellom innendørs og utendørs. Og hvis du likevel får kalde føtter, er det like greit å sitte bak den isolerte foldedøren og ha det koselig og varmt innendørs.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Vinterstemning med foldedører

SLIPPE INN FRISK VINTERLUFT

Selv om vinteren er det dager da det er fornøyelig å være utendørs. Foldedøre av glass passer perfekt til disse anledninger. Du kan sitte i stuen din, men likevel være utendørs. Fordi foldedører kan åpnes like enkelt og raskt som vanlige vinduer, sitter du rett utenfor - men inne. Med en kopp te eller gløgg blir vinterdagene i stuen til en ekte glede. Og når du føler at det likevel er for kaldt, kan du nyte vinterstemningen der ute gjennom den lukkede foldedøren, som selvfølgelig er godt isolert med 3-glass for den beste isolasjonsverdien.

Har du spørsmål?

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

 

 

Tror du ikke du kan få nok fritidsideer?

Veldig bra, fordi vi har mer på lager til deg. La deg inspirere av bildene våre.

Inspirasjon

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: info.scandinavia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.no

back to top