Ferier med Solarlux_Terrassetak

Ferier med Solarlux_Vinterhage

Ferier med Solarlux_glasfoldevegg

Ferier med Solarlux_Skyve vindu

100 prosent ferie ...

... OG SJEKK-IN DIREKTE I HJEMMET

Solarlux gjør hjemmet ditt til din destinasjon, "stedet å være", året rundt. Og det beste - det vil være en ferie skreddersydd til dine ønsker, så å si. Vi planlegger og produserer terrassetaket ditt, vinterhagen din, glassfoldeveggen eller cero-skyvedøren ditt i henhold til dine spesifikasjoner. Praktisk: Du trenger ikke en gang å reise til et reisebyrå, fordi en Solarlux-spesialistforhandler vil gi deg råd - selvfølgelig - hjemme.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Insider tips Terrassaloniki

SOMMERHAGE - FOR SOMMER GARANTI I HAGEN

Med et patiotak har du sommer hele året: utvidet med brettbare vegger eller varmeelementer i glass, kan du når som helst reagere på årstidene og glede deg over å være ute og hagen din. Formen og fargen er nesten ubegrensede, materialer som aluminium eller tre garanterer holdbarhet. Designet: utmerket!

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Hot spot Costa Vinterhage del Sol

VINTERHAGE - DIN INDIVIDUELLE RETREAT

Mer plass til å leve er den positive bivirkningen av en vinterhage - men den gir deg mer: Med dette lyse rommet opplever du en helt ny livsfølelse - om dagen, om natten, i vær, gjennom årstidene. Egnet for bindingsverk så vel som for den moderne stil, kan tilpasses nesten alle konstruksjonssituasjoner, kan designes individuelt av aluminium eller tre, alltid elegant.

Terrassendach als Wetterschutz

Varmt eller luftigt i Glassfolderife

GLASSFOLDEVEGGER INTEGRERER STUEN DIN MED DET GRØNNE UTENFOR

Foldevegger i glass er like enkle å bruke som et vindu og skaper innovative konsepter takket være åpninger i storformat. Du øker livskvaliteten din og utvider boarealet ditt nesten ubegrenset utendørs: Selv når de er stengt, vil du føle deg utenfor året rundt. Skreddersydd med mange designalternativer, godt isolert og med filigranprofiler.

Terrassendach als Wetterschutz

Ubegrenset muligheter i skyvesystemerika

CERO-SKYVE-VINDU FOR UBEGRENSET UTSIKT

Cero omdefinerer hjemstedet ditt: Følelsen av frihet til en nesten ubegrenset utsikt gir deg bokstavelig talt en ny livsdimensjon - en klar utsikt mot himmelen, takket være glassflater på opptil 15 m2, iscenesatt med en profilbredde på bare 34 mm. Skreddersydd som alle Solarlux-produkter, energieffektive, trygge og muligheter med elektromekaniske drev eller elektroniske kontroller - også via app.

Flere ideer til din ferie derhjemme ...

... er tilgjengelig i vår LIVING brosjyre! Bestill nå, så vil du snart ha din "feriekatalog" i hjemmet ditt. Vi lover: Det er virkelig verdige rejsemål der inne!

 

Bestill en gratis brosjyre

 

 

Tror du ikke du kan få nok ferieideer?

Veldig bra, fordi vi har mer på lager til deg. La deg inspirere av bildene våre.

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.no

back to top