Semester med Solarlux_upptäcktsfärd_NO

Semester med Solarlux_vildmarksfärd_NO

Semester med Solarlux_valsafari_NO

Semester med Solarlux_spa_NO

100 prosent feriefølelse

... SOM STARTER I HJEMME DITT

Solarlux gjør hjemmet ditt til det perfekte reisemålet, stedet å være, hele året. Og det beste er - dette blir en høstsesong etter dine ønsker, skreddersydd for å si det sånn. Vi planlegger og produserer terrassetaket ditt, vinterhagen din, sommerhagen din, eller foldedøren din i henhold til dine ønsker. Dette skaper det perfekte utgangspunktet for å nyte en høst med mange spennende aktiviteter. Praktisk er at du ikke en gang trenger å reise til din aktive ferie, men kan starte utflukter direkte hjemme. Våre lokale Solarlux-forhandlere hjelper deg gjerne med planlegging og råd.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Gå på oppdagelsesferd

TERRASSETAK OG UTERUM - VÅRT TIPS: KOM UT… OG ENDRE PERSPEKTIV

Med terrassetak fra Solarlux slutter sommeren aldri - i tillegg får du et godt utgangspunkt for dine utendørsaktiviteter. Komplettert med skyve- eller foldedøre og varmeelementer, tilpasser du deg alltid sesongen og kan nyte friluftslivet og hagen hele året - uansett om du opplever naturen på nært hold eller nyter ubegrenset utsikt. Du kan velge form og farge helt fritt, materialene som aluminium og tre garanterer lang holdbarhet. Designet er selvfølgelig tilpasset dine individuelle ønsker.

Terrassenüberdachung Sommergarantie

Gå på en villmarkstur

VINTERHAGEN - MER ENN EN VISUELL UTFLUKTSTUR OG LYSET STRØMMER IND DAGLIG

Et større boareal er den positive bivirkningen til en vinterhage - men det gir enda mer: lys strømmer gjennom rommet og gir hjemmet ditt en helt ny følelse. Hver dag fører de store glassflatene blikket ditt ut i naturen og lar deg oppdage noe nytt. Gjennom alle de forskjellige forholdene - dag, natt, vær, årstider - er en vinterhage det beste stedet å slappe av. Passer til bindingsverk og arkitekttegnede hus, som kan tilpasses nesten alle installasjons- situasjoner, individuelt designet av aluminium eller tre, alltid elegant.

Terrassendach als Wetterschutz

Gå på hvalsafari

FOLDEDØRE – VÆR NYSGJERRIG OG ÅPEN OG LAD NATUREN IND I DITT HJEM ...

En foldedør er like enkel å håndtere som et vanlig vindu og skaper innovative huskonsepter takket være store åpninger. Foldedøre øker livskvaliteten og utvider hjemmet ditt nesten ubegrenset til naturen. På denne måten kobler du hagen og dammen med innemiljøet og nyter din personlige naturopplevelse hver dag, hele året. Skreddersydd og med mange designalternativer, best isolasjonsverdi og elegante profiler for stor gjennomsiktighet.

Terrassendach als Wetterschutz

Gå på spa

CERO GLIDESYSTEM – TID TIL AVSLAPING

Cero definerer hjemmet ditt på en ny måte og gjør badet ditt til et luksuriøst spa-område: følelsen av frihet fra nesten ubegrenset utsikt og naturlig lys skaper trivsel og glede. Med gratis utsikt over himmelen kan du slappe av - takket være opptil 15 m2 store glassflater, innrammet av profiler med bare 34 mm profilbredde. Skreddersydd som alle produkter fra Solarlux, energieffektive, trygge og med muligheten til å oppgradere gjennom motorisering og elektronisk kontroll - også via appen. Designet: utmerket!

Har du spørsmål?

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

 

 

Tror du ikke du kan få nok fritidsideer?

Veldig bra, fordi vi har mer på lager til deg. La deg inspirere av bildene våre.

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.no

back to top