Wintergarten aus Aluminium von innen

Vinterhage

Boligkomfort for ditt velvære

Mer lys, mer plass, mer livsglede: En vinterhage er den ideelle muligheten til å utvide og forskjønne stuen din. Vi tilbyr en rekke ulike bruks- og designmuligheter for din drømmevinterhage. Opplev den enestående Solarlux-kvaliteten personlig, og skap din helt egen oase av velvære med en Solarlux-vinterhage.

Utvid stuen din

Lysgjennomstrømmet eleganse, optimal varmeisolering og skreddersydde løsninger til din personlige drøm av en vinterhage: Uansett om vi snakker om et arkitekttegnet hus eller et gammelt tømmerhus, har Solarlux den ideelle løsningen. Med kvalitetsmaterialer som aluminium eller tre/aluminium får vinterhagen sitt helt egne utseende.

Wintergarten Wohnraum-Erweiterung

Video om vinterhage

Vinterhagen i detaljer

Våre aluminium- og treprofiler gir en flott lysglans og stilfull eleganse til hjemmet ditt. Våre glass-, ventilasjons- og skyggesystemer oppfyller energibesparelseskravene i tyske EnEV til vinterhager.

Vinterhage

  

Wintergarten Zubehör

Inspirasjon

Finn inspirasjon til vinterhagen din

Vinterhave inspirasjon
Wintergarten Planung

Planlegging

Vi eller vår forhandler står gjerne til rådighet og i forbindelse med planleggingen. Under hele byggeprosjektet har du så en kontaktperson som står klar til å hjelpe deg. Vi ser frem til å høre fra deg.

Kontakt

Teknikk og nedlastinger

Tekniske dokumenter om våre produkter og systemer finner du på vår «mySolarlux»-portal. Du kan også bestille en brosjyre.

Bestill brosjyre

Har du spørsmål eller ønsker du å bestille en brosjyre? Vi hjelper gjerne med planleggingen og med å modernisere din eksisterende bolig eller med å realisere din nye bolig. Vi ser frem til din forespørsel.

Kontakt

Solarlux Scandinavia AB
Grimsbygatan 24
SE-211 20 Malmö

Tel.: +46 40 45 61 90

E-Mail: scandia@solarlux.com
Internet: www.solarlux.no

back to top